U trendu

Mesi: Vreme je za El klasiko

Argentinski fudbaler sveta Lionel Mesi rekao je danas da je posle reprezentativnih obaveza vreme da se vrati u Barselonu i u potpunosti spreman da se posveti predstojećem „el klasiku“ protiv Real Madrida.

„Nemam nikakve fizočke probleme i sada je vreme da se vratim u Barselonu i u potpunosti se posvetim predstojećem ‘el klasiku’, koji će biti veoma zahtevan za moju ekipu“, rekao je Mesi, a preneli su španski mediji.

Lider španske Primere, Barselona, dočekaće u subotu trećeplasirani Real Madrid u utakmici 31. kola. To će biti 231. takmičarski ‘el klasiko’, a ukupno 264.

Mesi je dodao da je zadovoljan rezultatima reprezentacije Argentine u kvalifikacijama za Svetesko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

„Osvojili smo šest bodova tokom ove pauze, što je bila naša želja. Kvalifikacije su veoma duge i mnogo posla je pred nama, ali je veoma bitno da već zauzimamo poziciju na tabeli koja vodi na Mundijal“, rekao je Mesi.

Argentina u južnoameričkim kvlifikacijama posle šestog kola zauzima treće mesto sa 11 bodova, dva manje od lidera Urugvaja i Ekvadora. Vicešampioni sveta su u prethodnih pet dana pobedili Čile sa 2:1 i Boliviju sa 2:0, a Mesi je bio strelac drugog gola u sinoćnoj utakmici.

Sinoćni gol protiv Bolivije je bio njegov 499. u karijeri, a 50. za reprezentaciju Argentine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.