U trendu

Mihajlović rasplakao sve u Bolonji: Održao dirljiv govor (foto)

Božićnom druženju fudbalera Bolonje prisustvovao je i trener tima Siniša Mihajlović, koji je igračima održao i govor.

View this post on Instagram

🎄 La nostra festa di Natale 💫

A post shared by Bologna Fc 1909 (@officialbolognafc) on

Srpski trener je govorio o leukemiji i borbi protiv opake bolesti, ali i o klupskim pitanjima, te poručio kako se nada da će u dolazećoj godini njegov tim praviti bolje rezultate.

Sjajno izgleda Mihajlović koji je prošao nekoliko ciklusa borbe protiv leukemije, presađena mu je koštana srž i nakon još jednog perioda oporavka vratio se poslu. Na zvaničnom nalogu Fudbalskog kluba Bolonja pojavile su se i fotografije Siniše Mihajlovića koji je na Božićnoj proslavi bio sa suprugom Arijanom. Upravo je ona objavila fotografiju na Instagramu i pokazala kako Srbin blista u prazničnom okruženju, pozirajući sa podignuta tri prsta.

Mihajlović je održao govor i ocenio kako je porodica najbitnija u teškim momentima kakve je imao, a kroz loše dane njegova je postala i brojnija, zbog ogromne podrške koju je dobio od znanih i neznanih ljudi.

– Borba protiv leukemije ide dobro, pokušavam snagu da crpim iz drugih ljudi. Mislimo kako je porodica bitna, naravno, ali… mi, zapravo, i ne težimo da je napravimo takvom. Sve dok čovek ne dođe u situaciju poput moje, onda shvati da je postojanje stabilne porodice neophodno – rekao je „Miha“ i ganuo sve prisutne.

Tome je dodao i sledeće:

– Srećna okolnost u svemu ovome jeste što sam proširio porodicu. Zahvaljujem Bolonji, počevši od predsednika, a i celoj upravi, osoblju, igračima, lekarima, radnicima u sportskom centru, baštovanima… Ukratko, svima! Svi su mi pokazali naklonost. Nadam se da ćemo u 2020. imati bolje rezultate od desetog mesta Serije A, ali i sve zavisi od predsednika, poručio je Siniša Mihajlović.

(Petar Lazić, Blic)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.