U trendu

Mijailović: Ugovor za Obradovića je u finalnoj fazi

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izjavio je danas da su pregovori sa trenerom Željkom Obradović u finalnoj fazi i da će ugovor o nastavku saradnje uskoro biti potpisan.

„Partizan je ponosan na sinoćnu pobedu, koja nas motiviše da budemo još bolji u narednim utakmicama u svim takmičenjima. Za to nam je, pre svega, potreban odličan tim. Stoga smo odlučni da nastavimo saradnju sa našim trenerom, Željkom Obradovićem. Ugovor je u finalnoj fazi i biće potpisan čim se obe strane usaglase oko još nekoliko pojedinosti“, rekao je Mijailović za Kurir.

Partizan je sinoć u Beogradu pobedio Baskoniju u Evroligi (87:83), a navijači crno-belih su pre utakmice tražili od uprave kluba da produži saradnju sa trenerom Željkom Obradovićem i skandirali su: „Hoćemo ugovor Željku“.

„Znamo da su naši navijači, kao i kompletna javnost veoma zainteresovani za ovu temu, ali verujemo da se ovakvi dogovori donose u miru, bez ikakvih pritisaka, a u skladu sa ciljevima naše crno-bele porodice. Došli su do mene i neki, moram tako reći, prizemni komentari u vezi sa tim da li meni neko naređuje da produžim ili ne produžim ugovor sa trenerom. Takve stvari više govore o onima koji ih izgovaraju i ne želim sebi da dozvolim da ih komentarišem“, rekao je Mijailović.

„Za sedam godina u klubu u kojem sam odluke uvek donosio u interesu Partizana, niko se nikada u donošenje istih nije mešao, osim članova Uprave i menadžmenta sa kojima je prirodno da se konsultujem. O tome kako smo radili do sada, govore i naši rezultati. Nekada dosadno zvuči, ali zbog onih koji lako zaboravljaju, moram još jednom da podsetim se gde je Klub bio 2017. godine a gde je danas“, zaključio je Ostoja Mijailović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar