U trendu

Milanović debituje protiv Zvezde: Da pokažemo da smo bolji

BEOGRAD – Debitujem na klupi Novog Beograda u Zagrebu i zbog toga sam veoma uzbuđen. Prvi rival je Crvena zvezda, poslednji put smo poraženi u duelu sa crveno-belima i red je da pokažemo celom vaterpolo svetu da smo mi bolji tim, izjavio je trener vaterpolista Novog Beograda Igor Milanović uoči turnira regionalne lige u glavnom gradu Hrvatske.

„Mislim da će i u subotu protiv splitskog Jadrana biti izuzetno uzbudljiva utakmica, koji se i pojačao u međuvremenu i doveo veoma dobrog golmana. To je ekipa koja ima vrhunske pojedince, mlade i iskusne igrace. Mornar je za nijansu slabija ekipa, ali i to će biti još jedan ispit za nas da vidimo kako se ponašamo kao ekipa“, rekao je Milanović na konferenciji za medije.

Novi Beograd i Zvezda sastaju se u petak od 20.40, dan kasnije u istom terminu snage će odmeriti sa Jadranom iz Splita, a u poslednjem kolu u nedelju rival će im biti splitski Mornar, od 13.40.

Zvezda danas od 17 sati igra protiv Jadrana iz Herceg Novog, u subotu od 18.50 protiv Mladosti, a u nedelju od 10 sati protiv Budve.

Istovremeno, na turniru u Kragujevcu sutra od 18.50 igraju Radnički – Partizan i Solaris – Šabac (20.40), dan kasnije Kragujevčani igraju protiv Juga (20.40), a u nedelju se sastaju Radnički – Šabac (20.40) i Primorac – Partizan (17.00).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.