Milinković: Protiv Voždovca da počne serija pobeda

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da veruje da će njegova ekipa utakmicom protiv Voždovca početi seriju pobeda i pokazati da ima snage da se izdigne iz teške situacije.

“Utakmica protiv Voždovca je prva od sledećih 27 koliko je ostalo i u kojima će Partizan, duboko verujem, krenuti sa serijom pobeda. To je ono što je najvažnije, da ekipa pokaže da ima snage i moći da se izdigne iz ove situacije, a to se postiže samo dobrim igrama i pobedama”, rekao je Milinković novinarima na stadionu Partizana.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 16 časova igraju protiv Voždovca na Vračaru, utakmicu 11. kola Super lige Srbije. Crno-beli su u poslednje tri utakmice bez pobede, osvojili su samo dva boda i zaostaju devet bodova za prvoplasiranom Crvenom-zvezdom.

 “Imaćemo protiv sebe ekipu koja zna i ume da igra protiv svih. Biće malo teži teren na Vračaru, ali, bez obzira na to, Partizan mora da nađe model igre i da popravi ono što nije bilo dobro u prethodnim mečevima –  realizaciju”, naveo je Milinković.

Trener Partizana rekao je da su svi igrači spremni za predstojeću utakmicu osim Marka Jevtovića.

“Marko Jevtović još oseća posledice udarca u glavu koji je dobio na utakmici protiv Crvene zvezde. To je bio lakši potres mozga, protiv Rada je osetio mučninu, pa mu je preporučeno da miruje do ponedeljka”, rekao je Milinković.

Upitan šta je potrebno da se ekipa podigne, Milinković je rekao “pobeda i bolja realizacija”.

“Treba da pobedimo, da realizujemo jednu od brojnih šansi koje smo imali u poslednjih par mečeva, da se momci malo smire, da ulaze u završnicu sa više koncentracije, u tom slučaju rezultat neće izostati”, rekao je o.

Zbog loših rezultata navijači su u poslednje dve utakmice tražili Milinkovićevu smenu, a novinare je zanimalo da li se video sa upravom kluba.

“Video sam se pre pet minuta, ali ne mogu da pričam o sadržaju razgovora, to morate da pitate ljude iz kluba”, rekao je Milinković.

(Beta)

Ostavite komentar