U trendu

Milojević: Moramo da pobedimo Zadar

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegova ekipa mora sutra da pobedi Zadar, direktnog konkurenta u borbi za opstanak u Jadranskoj ligi.

„Očekuje nas težak i jako bitan meč u borbi za opstanak. Zadar je vrlo nezgodna ekipa koja nas je pobedila u prvom delu prvenstva. Zbog svega navedenog mi sutra moramo da ih dobijemo. Najveća opasnost dolazi od tandema (Jakov) Vladović  –  (Ivan) Marinković, koji jako dobro igraju ‘pik-en-rol’. Nadam se da ćemo uspeti da ih zaustavimo i da zabeležimo važnu pobedu“, rekao je Milojević za sajt kluba.

Mega će igrati bez povredjenih Marka Tejića, Radovana Djokovića i Ognjena Čarapića, kao i bez novog pojačanja Predraga Samardžiskog. Nastup Kostje Mušidija je neizvestan.

Mega je u prvih 18 kola ostvarila pet pobeda, a Zadar jednu više.

Krilo Mega Leksa Radosav Spasojević istakao je važnost meča.

„U nedelju igramo jako bitnu utakmicu, kako za nas, tako i za ekipu Zadra. Obe ekipe se bore za opstanak i time je značaj ovog meča još veći. Trenirali smo dobro i atmosfera u ekipi je odlična. Potrebno je da nametnemo našu agresivnu igru u odbrani od početka meča i uz podršku publike u Sremskoj Mitrovici, verujem da možemo da dođemo do izuzetno važne pobede“, rekao je Spasojević.

Utakmica Mega Leks-Zadar igra se u nedelju od 19.00. Karte za meč su puštene u prodaju, a njihova cena je 200 dinara.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar