U trendu

Milojević: Pravi odnos i sjajno navijanje kao uvertira za večiti derbi

IVANJICA – Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je nakon današnje utakmice sa Javorom da je njegova ekipa pokazala dobar odnos prema igri i zasluženo pobedila.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na gostovanju ekipu Javora 2:0 (1:0) u okviru 23. kola Superlige Srbije.

„Dobar meč na terenu, gde zaista nije lako adaptirati se i kontrolisati utakmicu protiv čvrste ekipe kao što je Javor. Žao mi je što nismo bili efikasniji iz prekida, ali prikazali smo dobar odnos, motivaciju i zasluženo pobedili“, izjavio je Milojević.

Osvnuo se trener „crveno-belih“ na uslove u kojima se igra fudbal u Srbiji.

„Mislim da je u interesu srpskog fudbala da tereni budu bolji. Ivanjica je lep kraj, imaju superligaša i mogu da ponude više, ne zbog nas već zbog njih i zbog razvoja srpskog fudbala. Ne volim kada u pripremi utakmice moram da razmišljam da li će nešto biti drugačije zbog terena. Ipak, svaka čast mojim igračima, jer je uz malo sreće moglo da bude i ubedljivije“, rekao je trener.

„Sledeće nedelje ćemo dati sve od sebe da odigramo preko maksimuma i zvezdaše učinimo ponosnima. Bez obzira na sve, navijači kakve mi imamo, i ovakve utakmice poprave za 20, 30 posto. I danas su nam dali vetar u leđa i verujem da će i u petak ispuniti Marakanu“, zaključio je Milojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar