U trendu

Milojević pred Krku: Odlučnije i pametnije u napadu

BEOGRAD – Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević, pred meč 6. kola ABA lige protiv Krke, izjavio je da njegova ekipa mora da odigra odlučnije i pametnije u napadu u odnosu na prethodne mečeve.

„Sutra gostujemo Krki koja posebno dobro igra na svom terenu i gde svake godine padne neko od favorita za titulu. Imamo jednu pobedu iz pet mečeva, ali su svi ti porazi došli od objektivno boljih ekipa od nas. Moramo prvo kroz trening, a tek onda kroz utakmice da povratimo samopouzdanje. Očekuje nas težak meč gde uz agresivnu odbranu, moramo da budemo daleko odlučniji i pametniji u napadu. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo do pobede koja bi nam mnogo značila za nastavak takmičenja“, rekao je Milojević za klupski sajt.

Mega je u prošlom kolu ubedljivo izgubila od Budućnosti i ima skor od 1-4, dok je Krka poražena na svom terenu od Primorske i posle pet rundi u regionalnom takmičenju ima dve pobede i tri poraza.

Plejmejker Mege Nenad Miljenović je istakao da ekipa ima dovoljno vremena da se spremi za utakmicu u Novom Mestu.

„Krka je ekipa koja odlično igra na domaćem terenu, vrlo često favoriti za osvajanje lige gube u Novom Mestu. Mi pre svega želimo kroz ovu nedelju da unapredimo našu igru i da na utakmici to i pokažemo. Imamo dovoljno vremena da se spremimo i da odemo na gostovanje sa jasnom idejom kako možemo da pobedimo“, izjavio je Miljenović.

Utakmica između košarkaša Krke i Mege igra se sutra do 18 sati u hali „Leona Štuklja“ Novom Mestu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.