U trendu

Milojević: Uradili smo nešto vredno

BEOGRAD – Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević bio je veoma zadovoljan posle pobede protiv Napretka 3:0 na proslavi 30. šampionske titule.

„Neverovatno! Prelep je osećaj i ogromna je čast biti deo Crvene zvezde. Sada možemo da kažemo da smo uradili nešto, imamo trofej u rukama, i to jubilarni 30. po redu. Srećan sam što su navijači prepoznali trenutak i došli u velikom broju da nas pozdrave i proslave sa nama. Za ovaj dan smo vredno radili od početka sezone i uživali smo u svakoj sekundi proslave. Najlepše mi je kada vidi svoje igrače srećne i nasmejane, i njima je puno srce zbog ovog trofeja“, rekao je Milojević.

On se zahvalio navijačima na podršci prilikom ceremonije dodele trofeja.

„Skandiranje zvezdaša je nešto neopisivo. Zaista je to nešto što želim svakom treneru da doživi, jer nema bolje potvrde da radite dobar posao. Videlo se na ovoj utakmici da su Zvezdini navijači zaista najverniji. Uprkos jakom neveremenu, koje je čak bilo praćeno gradom, nisu ni u jednom trenutku prestali sa pesmom. Šta više, bili su sve glasniji kako je kiša jače padala i time pokazali da su jači i od vremenskih nepogoda“, kazao je Milojević.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde istakao je zadovoljstvo zbog prikazane igre.

„Loši vremenski uslovi donekle su pokvarili utisak celokupnog meča, ova utakmica je mogla da bude još sadržajnija, ali svi koji su gledali mogli su da uživaju u želji i borbenosti koja je rezultirala pobedom. Ovaj rezultat je važan jer smo zahvaljujući njemu osvojili 102 boda u sezoni i time nadmašili rezultat iz prošle sezone. Pokazalo se da Zvezda ima veliki broj kvalitrtnih igrača i sigurno je ovo lepa uvertira za finale Kupa Srbije“, -poručio je Milojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.