U trendu

Mirović ugostio Pešića, Arslanagića, Tarlaća. . . .

NOVI SAD – Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas autore knjige „Menadžment sportskih događaja“ Slobodana Simovića, Munira Talovica i Rodoljuba Petkovica, kao i sportske legende Svetislava Pešića, Abasa Arslanagića i Dragana Tarlaća.

„Zadovoljstvo je biti domaćin velikanima srpskog i svetskog sporta i idolima generacija. Knjiga „Menadžment sportskih događaja“ koja će danas biti predstavljena javnosti jeste dragocen rad za organizaciju velikih takmičenja u budućnosti“, izjavio je Mirović.

Mirović je podsetio na to da je širom Vojvodine u toku rekonstrukcija sportske infrastrukture – hale „Mostonga“ u Somboru, hale u Novom Kneževcu, Sportskog centra „Vujadin Boškov“ u Novom Sadu, stadiona u Zrenjaninu …

„Radimo na stvaranju boljih uslova, najviše u infrastrukturi, da bismo u kontinuitetu imali sportske asove poput poput Ivane Španović, Nikole Jokića, Dušana Tadića, Aleksandra Kolarova, braće Milinkovic Savic i drugih“, dodao je Mirović.

Autori knjige su ocenili da je ona dug asovima i podstrek mladim generacijama, s obzirom na potencijale koje imamo, istakavši da je upravo u Vojvodini ponikla ideja o njenom stvaranju.

Promocija knjige, koju je podržala Pokrajinska vlada, održana je danas u Novom Sadu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar