U trendu

Mudrinski zbog videa ostao bez ugovora u Celju

CELJE – Srpski fudbaler Ognjen Mudrinski ostao je bez ugovora sa Celjem zbog videa u kom se hvalio da je „ubio“ slovenački tim.

„Brate, ubio sam ih! Ubio… Znači, skupljaju lovu po Celju. Je l` imaš neku crnu kesu da im odneseš da skupe to i da bude lova kod tebe. Ajde, vidimo se brzo“, ispričao je Mudrinski, što se može videti na snimku koji se proširio po društvenim mrežama, a do kog je došla i uprava Celja.

Mudrinski je trebalo da postane najplaćeniji fudbaler u Sloveniji, ali kako prenosi tamošnja Ekipa, od tog posla sada neće biti ništa.

„Zbog gluposti je Ognjen Mudrinski ostao bez ugovora iz snova. Pitanje je šta će biti zvanična verzija, ali iz pouzdanih izvora nam je rečeno da su ljudi iz Celja precrtali srpskog špica pošto su odgledali snimak, iako su bili pred dogovorom i radili na detaljima“, piše Ekipa.

Mudrinski je prethodne sezone igrao za Maribor kao pozajmljeni igrač poljske Jagjelonije i sa 17 golova pomogao je timu s Ljudskog vrta da dođe do titule.

Centarfor iz Srbobrana u karijeri je nastupao za Vojvodinu, Hajduk iz Kule, Novi Sad, Jagodinu, Crvenu zvezdu, Grojter Firt, Arau, Spartak iz Subotice, Čukarički, Jagjeloniju, Goricu i Maribor.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar