U trendu

Na žestoke uvrede Kirjosa, stigao je „džentlmenski“ odgovor Verdaska

Nik Kirijos je pre nekoliko dana u podkastu Bena Rotenberga, novinara Njujork Tajmsa, žestoko prozvao neke od najboljih tenisera današnjice, pre svega Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, ali o Fernandu Verdasku Australijanac ima najgore mišljenje i otvoreno priznaje da ga mrzi.

Međutim, 35-godišnji Španac nije se mnogo potresao zbog ovih oštrih reči „nevaljalog dečka tenisa“, već je na pitanje novinara da prokomentariše Kirjosove reči, kratko izjavio:

– Mislim da posle karijere duge 15, 16 godina koliko sam profesionalac, svi koji prate tenis znaju kako igram. Smatram da o svom bekhendu i forhendu ne treba da govorim ili o svom servisu. Svako ko zna kako igram i ko prati tenis video je moje vrline i mane. Ponavljam, ništa nemam da kažem o njegovim izjavama o meni, Rafi, Toniju (Nadalu), Novaku. Ne želim da se uplićem u to – rekao je Verdasko.

Na pitanje novinara da li ga je iznenadio takav stav Australijanca, Fernando je rekao:

– Nije to ‘iznenađenje’, to je nešto, ne znam, nebitno – izjavio je on i dodao da to što se oženio i dobio dete nije mnogo uticalo na njegovu igru. – Mislim da sam i prošle godine igrao dobro – rekao je novinarima Verdasko.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.