U trendu

Nadalov komentar o Đokoviću izazvao bes navijača

Novak Đoković oborio je početkom marta rekord Rodžera Federera po broju nedelja na 1. mestu ATP liste, ali je komentar Rafaela Nadala o tom velikom dostignuću mnogima

Novinar „Sport kluba“ Saša Ozmo upitao je Rafu da prokomentariše Noletovo obaranje Švajcarčevog rekorda, kao i šta misli da to znači za istoriju „belog sporta“, a Španac je na to reagovao ovako:

– Tokom ove ere, u poslednjih nekoliko godina, mnogo rekorda je oboreno. Tri igrača su uradila mnoge važne stvari za istoriju našeg sporta. Ovo je još jedno veliko ostvarenje za Novaka, svaka mu čast, čestitam mu – započeo je Nadal s odgovorom.

– A što se tiče toga šta to (preticanje Federerovog ostvarenja) znači za istoriju tenisa, ne znam. To je još jedan srušen rekord, svaka čast – zaključio je španski teniser, a prenosi britanski list Ekspres.

Naizgled obična izjava Španca, ali navijačima je najviše zasmetalo to „ne znam“. Dovoljno da ga „opletu“ na Tviteru.

– Gorčina u Rafi polako pretvara krv u njegovim žilama u čvrstu so!

– Nadal kao i obično ne ceni svoje kolege, zato nikada neće ni biti kao Novak i Rodžer!

– Drugi najbolji teniser u istoriji sporta je rekao „da ne zna šta to znači.“ To je veoma nesportski i pokazuje nedostatak inteligencije i nepoštovanja!

– Đokovićeva priča je ona na koju treba da se ugledate. Došao je niotkuda, nadmašio je Federera i Nadala i postao je GOAT!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)