U trendu

Najsmešniji penal ikada: Gledajte sto puta i nećete shvatiti zašto on i dalje sudi (video)

Srbija, a zahvaljujući društvenim mrežama i celi svet, smeje se sudiji Srđanu Obradoviću.

Kralj kikseva, koji je i od ranije poznat po neverovatnim greškama, nadmašio je sam sebe na derbiju pretposlednjeg kola Superlige.

U Subotici je domaći Spartak dočekao niški Radnički u odlučujućoj utakmici za plasman u Ligu Evrope sledeće sezone. Ovaj derbi pripao je domaćinu koji je slavio 2:0 uz malu pomoć sudije Obradovića.

Prvo je u 49. minutu gostima isključio Pavkova zbog dva žuta kartona, zatim je u 66. minutu dosudio penal iz kojeg Nikolić postiže gol za vođstvo Spartaka 1:0.

Ali teška sudijska lakrdija, nezapamćena na našim prostorima, dogodila se u 79. minutu. Lopta je na desnoj strani kaznenog prostora prizemno prošla kroz noge igraču Radničkog, a sudija je pokazao na penal. Nikolić i iz ovog kaznenog udarca poentira za konačnih 2:0.

Gledajte snimak sto puta i nećete shvatiti zašto je Obradović doneo ovu odluku, a osim nebuloznog penala, odmah ćete primetiti i da prilikom dosuđivanja nepostojećeg jedanaesterca protiv njih, igrači Radničkog nisu uradili ono što bi bilo logično – burno se bunili i prigovarali sudiji.

Situacija koja iz svih uglova jako smrdi na nameštaljku.

Ovo nikako nije jedina neverojatna greška sudije Obradovića iz Jagodine.

U legendu je ušao na najvećoj utakmici u Srbiji, derbiju Crvene zvezde i Partizana (1:1) prošle godine. Tada je Zvezdi priznao gol iako mu je prethodio debeli gol-aut:

https://youtu.be/mWRk9y_ku_g

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.