U trendu

Nastase: Očigledno je da se Serena dopinguje, vidite na šta liči

Proslavljeni rumunski teniser Ilie Nastase tvrdi da je očigledno da se Amerikanka dopinguje, i kao dokaz naveo njen izgled.

„Slika o ruskom sportu je umrljana pričama o dopingu. Ali, slučaj Serene Vilijams je jasan. Zar ne vidite kako ona izgleda? Niko ne kontroliše Amerikance kada je u pitanju doping. Ako bi istina izbila na videlo, svi veliki turniri bi nestali jer bi svi veliki sponzori otišli. Ne možete ni da zamislite šta se dešava“, rekao je Nastase.

Prošle godine je grupa ruskih hakera, okupljena pod nazivom „Fensi bers“, otkrila da je Serena Vilijams koristila neke zabranjene supstance iz zdravstvenih razloga, ali nikada nije pala na doping kontroli.

Ta hakerska grupa navela da je doskorašnjoj prvoj teniserki sveta Sereni Vilijams dozvoljeno da, između ostalih, koristi supstance oksikodon i hidromorfon 2010, 2014. i 2015. godine.

Njenoj starijoj sestri Venus Vilijams dozvoljeno je da koristi prenizon i prednizolon 2010, 2011, 2012. i 2013. godine. U dokumentima se ne navodi dijagnoza sportista koja je navela WADA da im dopusti da koriste zabranjene supstance, prenose mediji.

Napišite komentar