U trendu

Natho: Verujem u Partizan i pobedu protiv Crvene zvezde

BEOGRAD – Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da veruje u pobedu na predstojećem meču protiv Crvene zvezde u 9. kolu Superlige Srbije.

Partizan je juče u Kragujevcu pobedio Radnički 1:0 u 8. kolu SLS, a jedini gol na utakmici postigao je Natho u 88. minutu.

„Utakmica je bila veoma teška, bilo je izuzetno toplo, a teren je bio suv, nisu ga nakvasili vodom, te se lopta jedva kretala. I u prvom poluvremenu smo stvarali šanse, imali smo dve dobre, nismo postigli gol, ali smo pobedili na kraju. Nismo dobro počeli sezonu i svaka pobeda nam daje više samopouzdanja i gura nas napred“, rekao je Natho za zvanični sajt kluba.

Izraelski fudbaler je odigrao svih 90 minuta na ovom meču.

„Trener (Gordan Petrić) je promenio formaciju na poslednjem meču i to je sve vratilo u normalu. Igramo kako trener kaže i misli da treba, a ta formacija koju on odredi je najbolja za nas, a kada pobedimo, onda je ta promena i dobra odluka“, kazao je Natho.

Na ovom meču za Partizan je debitovao Hamid Traore.

„Dobili smo Traorea, jednog jakog igrača sredine terena, kakav nam je i bio potreban. Nadam se da će nam on pomoći da budemo bolji, a mi ćemo pokušati da mu pomognemo da se uklopi brzo i postane deo tima. Juče je bio težak meč, loš teren, protivnički tim je dobar i veoma sam srećan zbog rezultata“, istakao je fudbaler Partizana.

„Crno-beli“ će u sredu od 20 sati na svom terenu igrati „večiti derbi“ sa Crvenom zvezdom.

„Sledeća utakmica je derbi, svako zna šta znači derbi – to je jedan drugačiji meč u odnosu na druge duele. Takođe, najvažniji meč za navijače. Pokušaćemo da damo najbolje, da damo sve od sebe. Verujem u naš tim, nadam se da će sreća biti na našoj strani i da ćemo pobediti!“, zaključio je Natho.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.