U trendu

Nikola Karabatić želi da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom do juna 2024.

PARIZ – Rukometaš Pari Sen Žermena Nikola Karabatić želi da potpiše novi ugovor sa Pari Sen Žermenom do juna 2024. godine, prenosi „Ekip“.

Karabatić (38) ima ugovor sa šampionom Francuske do juna 2023. godine.

„Želim da ostanem u klubu i produžim ugovor. Pokušavam da izbegnem previše gledanja u budućnost, da se skoncentrišem na ono što se dešava. Sve može da prođe veoma brzo, imao sam iskustvo povrede i odloženih Olimpijskih igara. Prvo sam želeo da vidim formu, da procenim da li sam dobar i da li sam koristan za tim. Shvatio sam da se osećam dobro, u formi sam i želim da nastavim dalje“, rekao je Karabatić, koji je najavio da želi da završi igračku karijeru na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

Karabatić je u PSŽ stigao 2015. godine, a pre toga je igrao za Barselonu, Monpelje i Kil. On je tri puta osvajao Ligu šampiona sa tri različita kluba (Monpelje, Kil, Barselona).

Sa reprezentacijom Francuske osvojio je četiri zlatne medalje na SP, kao i dve bronze. On na OI ima tri zlata i jedno srebro, dok je na evropskim prvenstvima tri puta osvajao zlatne medelje i dve bronze.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar