U trendu

Nikolić: Važna pobeda, verujem da možemo ovako do kraja

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je njegova ekipa upisala važnu pobedu protiv Napretka i dodao da veruje da tim može da završi Super ligu Srbije bez poraza.

„Čestitke igračima Partizana na još jednoj pobedi, važnoj pobedi. Napredak je bio vrlo organizovan u zoni, što smo i znali i za šta smo se spremali. U prvom poluvremenu smo imali ogroman posed lopte, ali bez šansi, bez rizikovanja, slabo smo išli napred, kao da smo čekali da se nešto desi a da mi to ne uradimo“, rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

„Uz ogroman posed nismo imali ono što treba da ima tim koji želi titulu, nismo imali energiju da igra ka napred i da želi da pobedi“, dodao je on.

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu Napredak sa 3:1 u 33. kolu Super lige Srbije.

„U poluvremnu smo izvršili neke korekcije, dali smo i brzo gol i onda smo videli razigran i rastrčan Partizan… Mnogo mi smeta ovaj gol koji smo primili u poslednjem mintu, odraz je opustanja a to ne sme da se dešava Partizanu“, rekao je Nikolić.

Partizan je trenutno prvi na tabeli Super lige sa tri boda više od Crvene zvezde. U naredom kolu crno-beli gostuju Javoru.

„Ja i dalje duboko verujem da ćemo imati snage da ovo završimo ovako kako traje već 31 utakmicu“, rekao je Nikolić.

Trener Napretka Vuk Rašović rekao je da je Partizan zasluženo slavio.

„Prvo poluvreme dosta dobro za nas. Očekivali smo inicijativu Partizana, tako je bilo na početku, ali posle toga smo došli do igre i nekih prilika. Ono što je nije dobro je ulazak u drugo poluvreme. Znali smo da će biti veliki pritisak, da Partizan napada na ‘jug’… Ta dva brza gola su nas poremetila, nismo mogli da se vratimo. Mislim da je Partizan zasluženo pobedio“, rekao je Rašović.

Napredak u narednom kolu dočekuje Radnički iz Niša.

„Za nas je to veoma bitna utakmica, izgleda da nam čitava sezona staje u tu jednu utakmicu“, rekao je Rašović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar