U trendu

Novak trenirao sa sinom, Stefan već ima neverovatan udarac (video)

Novak Đoković priprema se u ubrzano u Monte Karlu za sezonu na šljaci, ali usput uživa u prilici da provede što viđe vremena s porodicom. Najbolji teniser sveta izabrao je danas i najslađeg sparing partnera, šestogodišnjeg sina Stefana.

Jedan snimak dronom pokazao je kako Novak i Stefan treniraju, a mnogi su komentarisali da je evidentno da je mališan talenat za tenis nasledio do oca.

Mali Stefan će u oktobru proslaviti sedmi rođendan i Novak je ranije govorio da neće svoju decu forsirati da se bave tenisom, odnosno dopustiće im da sami zavole taj sport – ako im se sviđa.

Na terenu su pored tame i sina bili i Jelena Đoković i njihov pas, pudlica Pjer.

Novak je nedavno odlučio da ipak preskoči turnir u Majamiju, a da to je bio pravi potez, pokazuje i da je operacija Rolan Garos ozbiljno počela. Tome u prilog ide i dolazak Marjana Vajde u Monte Karlo.

Đoković u pohod na 19. Gren slem titulu koja će ga samo na korak približiti Federeru i Nadalu kreće 17. maja u Parizu, a pre toga ga čekaju turniri u Monte Karlu od 11. do 18. aprila, i odmah zatim Serbia Open, od 19. do 25. aprila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.