U trendu

Novak: Zimonjiću, može duel naših naslednika?

Odmah po dolasku u rodni grad, Novak se uputio u dvoranu „Aleksandar Nikolić“ i prvi od svih reprezentativaca odradio trening sa selektorom -igračem Nenadom Zimonjićem. Za koji godinu možda na istom terenu vidimo njihove sinove, što je odmah Noletu sinulo:

„Ziki, hoćemo li da organizujemo jedan duel Stefana i Leona?“

Đoković želi što spremniji da dočeka duel sa Špancima ovog vikenda, pa je odmah zavrnuo rukave i prionuo na posao.

– Lopte, lopte, ljudi – požurivao je Nole fizioterapeuta Miljana Amanovića, željan tenisa. Pod budnim okom doktora Zdeslava Milinkovića, naš najbolji teniser odradio je trening u punoj snazi, a činilo se da nema problema sa desnim laktom.

– Ovo je super, mnogo bolje – hvalio je selektor Novakov bekhend. Ujedno ga je upozoravao na pokrete prilikom forhenda.

– Ali lepše na fotki ispada kad se istegnem ovako. Čuvam se za ples kasnije – našalio se Novak, oponašajući korake Rikija Martina i pevušeći stari hit „Un, dos, tres!“

Potom je otpevao i „pasito, pasito“, a spreman je Nole da uzvikne i pobedonosno „vamos“ pred Špancima.

Selektor Zimonjić zadovoljan je Đokovićevim prvim treningom:

– Njemu treba malo vremena da se adaptira. Verujem da se oporavio. Deluje mi dosta dobro, nadam se da će tako i ostati. Nismo svi u zavidnoj formi, ali kroz svaki dan treninga ćemo podizati taj nivo. Većina top-igrača ne igra Dejvis kup, treba pohvaliti Noleta što je u timu. Sada kada nije u najboljoj formi na koju smo navikli, treba svi da ga podržimo, prenose Novosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.