U trendu

Obradović: Ekipa u delikatnoj situaciji, daćemo sve od sebe u KLS

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je njegova ekipa u delikatnoj situaciji uoči početka Košarkaške lige Srbije, ali da će crno-beli dati sve od sebe i odigrati najozbiljnije u tom takmičenju.

U prvoj polufinalnoj utakmici Košarkaške lige Srbije, Partizan u petak od 18.30 u Beogradskoj areni igra protiv Mege. Obradović je posle današnjeg treninga odredio sastav za utakmice u Košarkaškoj ligi Srbije i u njemu nema Džejmsa Nanelija, Pi Džej Doužera i Frenka Kaminskog.

„Sutra počinjemo Košarkašku ligu Srbije u situaciji koja je previše delikatna što se nas tiče, imamo dosta povređenih igrača i nekih drugih problema. Ali u kojoj god situaciji da se nalazimo uvek je najvažnije da igrači i mi reagujemo na pravi način i da pokažemo sve ono što imamo unutra. Da damo sve od sebe i da igramo najozbiljnije Kosarkašku ligu Srbije, to je jedina želja koju imamo“, rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.

Za Partizan će u Košarkaškoj ligi Srbije igrati Džejlin Smit, Zek Ledej, Savo Drezgić, Aleksa Avramović, Balša Koprivica, Kevin Panter, Alan Smailagić, Ognjen Jaramaz, Aleksa Dimitrijević, Uroš Trifunović, Danilo Anđušić, Mateuš Ponjitka i Bruno Kaboklo.

Serija se igra na dve pobede, a druga utakmica na programu je u ponedeljak od 20 časova u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.