U trendu

Odbojkašice stigle u selo, prvi meč u nedelju

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je u utorak uveče iz Sakuareme u Rio de Žaneiro na Olimpijske igre, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Srpske odbojkašice smestile su se u sobe u Olimpijskom selu, a prvi meč na turniru u Grupi B igraće u nedelju, 7. avgusta od 3:35 časova po srednjeevropskom vremenu protiv Italije.

U drugom kolu, 8. avgusta, Srbija će igrati protiv Portorika od 22:05, a u trećem kolu 10. avgusta protiv SAD od 20 časova.

Protivnik odbojkašica Srbije u četvrtom kolu 12. avgusta biće Kina, od 14.30, a u poslednjem kolu, dva dana kasnije, Srbija će igrati protiv Holandije u istom terminu.

U Grupi A igraju Japan, Južna Koreja, Brazil, Kamerun, Rusija i Argentina. Plasman u četvrtfinale izboriće po četiri selekcije iz obe grupe.

U četvrtfinalu će igrati pobednici grupa sa četvrtoplasiranim selekcijama iz druge grupe, dok će preostala dva četvrtfinalna para biti poznata posle žreba. U „šeširima“ će se naći druge i treće ekipe iz A i B grupe.

Odbojkaški turnir na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru odigraće se u dvorani „Markanazinjo“ od 6. do 20. avgusta, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.