U trendu

Oliver Kan: Naravno da smo razočarani porazom, Mančester siti je svetska klasa

MINHEN – Izvršni direktor Bajerna Oliver Kan izjavio je danas da su svi u minhenskom klubu razočarani porazom od Mančester sitija u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, prenose nemački mediji.

Mančester siti je sinoć na svom terenu savladao Bajern 3:0. Fudbaleri i stručni štab Bajerna su po povratku u Minhenu imali obavezno zajedničko druženje sa čelnicima kluba.

„Naravno da smo razočarani rezultatom u Mančesteru. Očekivali smo da bi stvari mogle da budu drugačije posle prvog meča. Mančester siti je svetska klasa i možda najbolji tim u Evropi. Fudbal se svodi na rezultate, ali mislim da smo i mi imali svoje šanse, koje nismo iskoristili“, rekao je Kan, koji se obratio igračima po povratku u Minhen.

On je istakao da Bajern mora da se okrene narednom meču u Bundesligi protiv Hofenhajma.

„Sada nam ne pomaže da pričamo o negativnim stvarima i o tome gde se grešilo i ko je kriv. Imamo i dalje velike šanse da osvojimo titulu u Bundesligi. Fokus bi trebalo da nam bude na narednu utakmicu u Bundesligi, a onda ćemo da razmišljamo o revanšu protiv Mančester sitija“, dodao je Kan.

Revanš duel između Bajerna i Mančester sitija na programu je 19. aprila u Minhenu.

„Znam da stvari ne izgledaju baš najbolje, ali ja sam doživeo neke neverovatne stvari koje samo fudbal može da donese. Naša je dužnost i obaveza da u revanšu damo maksimum i na sve načine pokažemo našim navijačima i celom svetu da ne odustajemo tako lako. Želimo da napravimo preokret koliko god to teško bilo“, zaključio je direktor Bajerna.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.