U trendu

„Orlovi“ žale za ispuštenom pobedom

Reprezentativci Srbije posle utakmice sa Irskom nezadovoljni što nisu pobedili, ali napominju da je tek početak kvalifikacija i da ima vremena da se propušteno u Beogradu nadoknadi, prenose sportski mediji u Srbiji.

Malo je falilo da sva tri boda ostanu u Beogradu posle preokreta „orlova“ u drugom delu. Srbija je nakon minusa iz prvog poluvremena (0:1), konačno u nastavku probila snažan bedem ispred gola Darena Rendolfa i sa dva ekspresna gola preokrenula rezultat.

To što su se Irci radovali nakon poslednjeg zvižduka Viktora Kasaija, a naši igrači pognutih glava napustili teren, govori kome je bod više značio.

„Teška utakmica, kao što smo i očekivali. Bilo je otvoreno, nažalost brzo smo primili gol posle čega su se oni potpuno povukli. Teško smo dolazili do šansi, ali u drugom polivremenu je bilo bolje. Sve u svemu, možemo da budemo zadovoljni bodom iako smo očekivali pobedu. Kvalifikacije su tek počele“.

Zanimljiv je odgovor dao fudbaler Srbije na pitanje zbog čega je usledio pad posle drugog pogotka „orlova“.

„Posle drugog gola kao da smo se zadovoljili, iako je bilo još dosta da se igra. Možda bi bilo bolje da smo ga kasnije dali“, prokomentarisao je defanzivac Srbije uz osmeh.

Branislav Ivanović je imao šansu utakmice, ali nije bio dovoljno koncentrisan kada se našao „jedan na jedan“ sa golmanom Irske.

„U drugom poluvremenu smo dodali gas, zaigrali odlučnije i preokrenuli, ali nam je u finišu opet pala koncentracija. Mozemo da budemo zadovoljni ovim bodom. Ekipa je još mlada, zelena i može još mnogo da napreduje. Nadam se da ćemo u budućnosti ispraviti greške koje nam se često ponavljaju. Kvalifikacije su tek počele, ima još devet utakmica i nadam se da će biti bolje“, rekao je kapiten Srbije

Ivanović nije oduševljen igrom Irske.

„Irci nisu pokazali preteran kvalitet, ali kada primite dva gola na domaćem tetenu teško da možete da pobedite. Oni su došli po bod i svakako su zadovoljniji ovim rezultatom. Ubrzo nam predstoji gostovanje u Moldaviji i moramo da se okrenemo toj utakmici. Nadam se pobedi“, podvukao je iskusni fudbaler.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar