U trendu

Otac Andrije Živkovića ljut na upravu: Tužićemo Partizan ako ne vrate dug

Jovica Živković, otac najboljeg fudbalera Partizana Andrije Živkovića, kaže da će tužiti Partizan u budućnosti.

„Oni ne poštuju ono što je on zaradio i zato ćemo na sud. Tužiću ih sigurno, ukoliko u međuvremenu ne reši dug. Andrija me je molio da to ne činim dok ne ode iz Partizana i poštujem njegovu želju. Ne želim da ga omalovažavaju i vređaju jer on to ne zaslužuje“, rekao je otac Andrije Živkovića.

Poslednjih dana pisalo se da je već dogovoren Andrijin transfer u Benfiku.

„Imponuje mi što se ime mog sina dovodi u kontekst sa tako velikim klubom kao što je Benfika, ali ne postoji nikakav dogovor, niti znam o čemu se radi. Zapravo, znam – radi se o tome da Partizan radi Andriji iza leđa, iako smo imali džentlmenski dogovor. Isto tako je radila i uprava sa Draganom Đurićem na čelu, a mogu mirne duše da kažem da su ljudi koji sada vode Partizan znatno gori od prethodnika“, kaže otac Andrije Živkovića i dodaje da njegov sin neće otići iz kluba u januaru, već najranije na kraju sezone jer “hoće da pomogne saigračima i klubu“.

Andrija Živković ima 19 godina, u Partizan je došao sa 13, a za seniorsku reprezentaciju Srbije do sada je odigrao tri meča, prenose beogradski sportski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar