U trendu

Partizan siguran protiv Pazara, deseta uzastopna pobeda crno-belih

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Novog Pazara sa 4:1, u utakmici 21. kola Super lige Srbije.

Golove za desetu pobedu Partizana u nizu postigli su Lazar Marković u 54, Bibras Natho u 62. sa penala i Filip Holender u 63. minutu, dok je četvrti gol bio delo igrača Pazara Nikole Vlajkovića u 87. minutu.

Strelac jedinog pogotka za gostujući tim bio je Jovo Kojić u 76. minutu.

Crno-beli su drugi na tabeli sa 50 bodova, odnosno imaju šest bodova manje od Crvene zvezde koja sutra gostuje Radničkom u Nišu. Na drugoj strani, Novi Pazar je na 14. poziciji sa 21 bodom.

Partizan je dominirao od početka meča, ali je u prvom poluvremenu imao samo jednu pravu priliku. Takuma Asano je u 26. minutu šutirao sa distance, golman Pazara je odbranio, a na odbijenu loptu je natrčao Marković koji je iz izgledne pozicije loše šutirao.

Izabranici Aleksandra Stanojevića su pitanje pobednika na ovom meču rešili na početku drugog poluvremena.

Kod prvog gola pomogao im je golman Pazara Marko Drobnjak koji je loše ispucao loptu do koje je stigao Marković i nakon duplog pasa sa Holenderom lepo pogodio za 1:0 u 54. minutu.

Na 2:0 povisio je Natho u 62. minutu sa penala koji je sam izborio pošto je prethodno fauliran u kaznenom prostoru, a samo minut kasnije u strelce se upisao i Holender. Marković je pokrenuo akciju, dodao loptu do Aleksandra Miljkovića koji je sjajno centrirao, pa Holenderu nije bilo teško da glavom pošalje loptu u mrežu.

Novi Pazar je u 76. minutu smanjio na 3:1 kada je Kojić posle centaršuta s desne strane glavom savladao Aleksandra Popovića, a konačan rezultat je autogolom postavio Vlajković u 87. minutu.

Fudbaleri Partizana u narednom kolu gostuju Javoru, dok Novi Pazar dočekuje Radnički.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.