U trendu

Partizan: Sramno suđenje, razmislićemo da li ćemo igrati Kup utakmicu

Fudbalski klub Partizan saopštio je večeras, posle poraza u 173. „večitom“ derbiju, da će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati predstojeći derbi protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije.

Partizan je izgubio večeras u gostima od Crvene zvezde sa 2:3, u utakmici 31. kola Super lige Srbije, a odmah posle derbija oglasili su se crno-beli saopštenjem.

„Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. ‘večiti’ derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena“, saopštio je Partizan.

„Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu“, zaključio je Partizan.

Utakmica polufinala Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde na programu je u sredu, takođe na stadionu „Rajko Mitić“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.