U trendu

Pavlović: Propustili smo veliku šansu da se plasiramo u osminu finala SP

DOHA – Fudbalski reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović priznao je da je naša selekcija propustila veliku šansu da se plasira u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Srbija je večeras poražena od Švajcarske 3:2, dok je Kamerun pobedio Brazil 1:0 u mečevima poslednjeg, trećeg kola grupe G na Mundijalu u Kataru. Brazil i Švajcarska su izborili osminu finala, dok su Kamerun i Srbija završili učešće na Mundijalu.

„Normalno da je teško posle ovakvog poraza. Propustili smo veliku šansu da prođemo grupu. Teško je šta reći u ovom trenutku. Gurali smo lopte napred i davali golove, ali oni su iskoristili naše greške i lako stvarali šanse i davali nam golove, pa je bilo baš teško za gledati“, rekao Pavlović posle meča sa Švajcarskom za RTS.

Naša selekcija je završila Mundijal na poslednjem mestu na tabeli grupe G sa samo jednim bodom uz gol razliku 5:8.

„Ne znam šta je presudilo na meču sa Švajcarskom. Mi smo ih pritisli i napali, ali su oni pronalazi rupe u našoj odbrani i davali golove. Nismo uspeli da se vratimo drugi put i izgubili. Mnogo nam je teško zbog poraza, ali videćemo za dalje“, dodao je fudbaler Salcburga.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar