U trendu

Pelegrini: Nismo zaslužili da izgubimo

Trener fudbalera Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi u polufinalu Lige šampiona od Real Madrida.

„Nismo zaslužili da izgubimo. Real je imao mnogo sreće kod pobedničkog gola. Fer rezultat bi bio remi… Real je imao sreće“, rekao je Pelegrini nakon utakmice.

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se sinoć u finale Lige šampiona, pošto su na svom terenu u revanš utakmici polufinala pobedili Mančester siti sa 1:0.

U prvoj utakmici igranoj u Engleskoj nije bilo golova, pa je odluka o plasmanu u finale „pala“ u Madridu na prepunom stadionu Santjago Bernabeu.

Real je do trijumfa došao autogolom Fernanda u 20. minutu, koji je zakačio šut Gereta Bejla s desne strane iskosa i prevario svog golmana Džoa Harta.

„Nisam srećan jer nismo stvarali šanse, ali nismo zaslužili da izgubimo jer su oba tima bila ista. Nijedan tim nije zaslužio pobedu. Igrali smo protiv jakog tima, ali nisu bolji od nas. Trebalo nam je malo sreće, ali je nismo dobili“, rekao je Pelegrini.

Real Madrid će u finalu Lige šampiona 28. maja na stadionu San Siro u Milanu igrati protiv Atletika, koji je u polufinalu eliminisao Bajern Minhen.

„Nema favorita u finalu. Atletiko je veoma jak, a Real ima mnogo igrača koji mogu da naprave razliku“, dodao je Pelegrini.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar