U trendu

Petrić: Žao mi je što nismo pobedili, nije bilo panike

UHERSKO HRADIŠTE – Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je da nije dizao paniku pošto su „crno-beli“ u jednom trenutku gubili 2:0 i imali igrača manje na meču prvog kola grupe D Lige konferencija na gostovanju Slovačkom.

Partizan je u 22. minutu gubio 2:0, a igrač beogradskog kluba Kristijan Belić dobio je direktan crveni karton. Međutim, Partizan je u drugom poluvremenu uspeo da preokrene rezultat i da povede 3:2, ali su domaći fudbaleri u 83. minutu stigli do izjednačenja 3:3. Ovim rezultatom je i završena utakmica.

„Najavio sam utakmicu u engleskom stilu, a tako je i bilo. Primali smo golove iz skoka, nismo reagovali kao treba. Nismo izdržali do kraja. Ovu utakmicu možemo porediti sa mečom protiv Seltika pre više od tri decenija kad je bilo 5:4“, rekao je Petrić posle meča za TV Arena sport.

On je čestitao fudbalerima za igru na utakmici u Češkoj.

„Bilo je i slabijih izdanja od našeg prvog dela protiv Slovačkog. Na poluvremenu sam smirio igrače, da urade ono što moraju, da odbrana jednostavnije igra. Nismo dizali paniku. Napravili smo neke promene na terenu, preokrenuli i žao mi je što nismo pobedili“, zaključio je Petrić.

Partizan će 15. septembra na svom terenu dočekati Nicu u drugom kolu grupe D Lige konferencija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.