Poketino: 5:0 i 4:0 protiv Zvezde? Desio se i nama Bajern..

BEOGRAD – Menadžer Totenhema Maurisio Poketino, posle pobede nad Crvenom zvezdom (4:0) u Beogradu u Ligi šampiona, istakao je da je zadovoljan partijom svog tima i da je jako bitna na planu samopouzdanja.

„Dobro smo odigrali, hteli smo ovakvu utakmicu za samopouzdanje. Najvažnije je da smo upisali tri boda, srećan sam i zadovoljan jer su osvojena na teškom gostovanju. Ovo je mali korak, hoćemo da se podignemo kako bismo pobeđivali u nizu“, rekao je Poketino sinoć na konferenciji za novinare na stadionu „Rajko Mitić“.

Trijumf je potpuno zaslužen jer smo dominirali, naglasio je Argentinac.

„Velika i dobra pobeda. Dominirali smo, držali se plana i nismo dali Zvezdi da ima uticaj. Zvezda je talentovan tim sa dobrim stručnim štabom. Pobedili smo 5:0 i 4:0, to ne znači da se radi o lošem kvalitetu, već se jednostavno dešava, kao nama protiv Bajerna“.

Za Hjeona Mina Sona, dvostrukog strelca, rekao je da je prevazišao emotivni slom posle povrede Andrea Gomeša.

„Imali smo prilicno veliki problem, ne samo kod Sona, već i za ceo tim. Prevazišao je situaciju, bilo je svega tu, ali je večeras pokazao klasu. Nisam video njegovu poruku za Gomeša, jer sam gledao na drugu stranu“, zaključio je on, uz nadu da će jednog dana imati priliku ponovo da vodi ekipu protiv Zvezde u Beogradu i da je atmosfera bila sjajna.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.