U trendu

Problem Reala – nezadovoljstvo Ronalda

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je danas da je opušten uprkos blagoj krizi, a po oceni španskih medija veći problem predstavlja nezadovoljstva najboljeg fudbalera Kristijana Ronalda.

„Opušteni smo. Naporno radimo i koncentrisani smo na to što radimo. Moraćemo da shvatimo da ne može uvek da se pobedjuje, ali smo na pravom putu“, rekao je Zidan španskim medijima.

Real je dobro počeo sezonu, sa četiri vezane pobede, ali je na dve poslednje utakmice igrao nerešeno.

Jedan od problema Reala, osim blage rezultatske krize, jeste Kristijano Ronaldo, koji je bio ljut pošto je zamenjen protiv Las Palmasa.

Ronaldo nije pogledao Zidana u njihovom kratkom rukovanju po izlasku iz igre, a trener je bio taj koji je inicirao pozdrav.

Zidan je posle utakmice rekao da ne misli da je Ronaldo bio ljut zbog izmene, a naveo je da ga je zamenio kako bi fudbaler bio odmoran za duel sa Borusijom Dortmund u Ligi šampiona.

„Imamo utakmicu u utorak i mislio sam da je pravo vreme da ga odmorim. On uvek želi da igra, da je na terenu, ali isto tako moram da razmišljam o igraču i potrebama tima“, kazao je Zidan.

Real je vodio sa 2:1 kada je Ronaldo zamenjen, a Las Palmas je potom izjednačio i iznenadjujuće osvojio bod na Kanarskim ostrvima.

Ronaldo nije dobro igrao, iako je asistirao kod drugog gola u subotu koji je postigao Karim Benzema, samo nekoliko minuta pre nego što je zamenjen.

Portugalski napadač je podržavao Zidana od kako je on postao trener Reala prošle sezone, tako što je uvek hvalio njegov način rada. Do sada nije bilo znakova nezadovoljstva.

Ronaldo, koji je ključni igrač u osvajanju Lige šampiona prošle sezone, nije želeo da razgovara sa španskim medijima posle subotnje utakmice.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.