U trendu

Prosinečki: Nije normalno da su zvezdaši protiv Piksija

BEOGRAD – Član šampionske generacije Crvene zvezde iz Barija Robert Prosinečki izjavio je da „nije normalno“ da su navijači crveno-belih protiv selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija, koji je takođe legenda kluba sa Marakane i peta Zvezdina zvezda.

„Slabo sam upućen, niti bih da ulazim u priču. Ne znam ni šta da kažem. Nije normalno! Piksi je bio predsednik, peta zvezda, legenda kluba i posle svega da ima problema sa navijačima i klubom… Opet, nije normalno. Ne bih da detaljišem, iako nemam nikakav problem“, rekao je Prosinečki za Sport klub.

Popularni Robi sreo se nedavno sa nekadašnjim saigračima Draganom Stojkovićem i Stevanom Stojanovićem u Ljubljani, kada je fudbalska repzentacija Srbije gostovala Sloveniji u Ligi nacija (2:2).

„Igrali smo zajedno, Piksi je već bio zvezda u danima kad sam stigao, kao dečak, na stadion Zvezde. Godinama se poznajemo, zadržali smo intenzivan kontakt. Lep susret, o svemu smo razgovarali, razmenili mišljenja, dotakli se i ideje Srbije u Kataru. Sa Piksijem, ekipa izgleda mnogo drugačije, vidljivo je golim okom. Često naše ekipe imaju kvalitet, ali ne igraju uvek dobro. A Piksi to hoće i uspeva, na sreću. Evo, u Ljubljani, isterao je ekipu napred kod 2:2 i rizikovao poraz, iz kontranapada. Rođeni pobednici ne priznaju remi“, izjavio je Prosinečki.

Na severnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“ tokom finala Kupa Srbije protiv Partizana, navijači Crvene zvezde istakli su transparent protiv Stojkovića, koji je duel posmatrao iz svečane lože u svojstvu selektora Srbije.

„Nikad nije bila tvoja. Ti nikad nisi bio naš. Decenijskog potopa posle tebe, seća se svaki zvezdaš. Sajonara!“, poručile su Delije tada Stojkoviću.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar