U trendu

Radonjić: Zadovoljstvo zbog Kupa mora kratko da traje

BEOGRAD – Trener košarkša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljstvo zbog osvajanja Kupa Radivoja Koraća moralo da traje kratko zbog obaveza koje slede njegovom timu.

Crvena zvezda osvojila je Kup Koraća pobedom protiv Partizana 85:68, a finale je otvorila serijom 10:0.

„Bilo je značajno što smo tako počeli meč, ali Partizan je odmah reagovao. Uspeli smo da popravimo igru ponovo i da do poluvremena stvorimo razliku koja nam je omogućila u nastavku i da imamo kontrolu utakmice“, rekao je Radonjić za RTS.

Crveno-beli su ubedljivom igrom tokom celog meča odbranili Žuckovu levicu osvojenu prošle godine u Novom Sadu i tako došli do 11. trofeja nacionalnog kupa u klupskoj istoriji, a Radonjić je upitan i kada je pomislio da je njegov tim obezbedio trofej.

„Ne mislim da je to dobar način razmišljanja. Gledali smo kako se odvija meč, pokušavali da sprovedemo u delo ono što smo planirali i tako čekali kraj meča“, rekao je Radonjić.

Zbog druge tehničke greške on je morao meč da završi u svlačionici.

„To nije bilo lagano za mene, ali na kraju smo uspeli da slavimo, tako da smo zadovoljni došli iz Niša. Naše zadovoljstvo mora kratko da traje jer smo počeli već pripreme za naredni meč“, rekao je on.

Radonjić je istakao da njegov tim očekuje veoma težak raspored u nastavku sezone, ali podsećajući i da je težak period iza njegovog tima, posebno imajući u vidu u jednom momentu dosta kompleksnu situaciju sa korona virusom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.