U trendu

Ramovš: Problemi sa lošim terenima su prošlost

BEOGRAD – Generalni sekretar Zajednice klubova Superlige i Prve lige Darko Ramovš, uoči starta nove fudbalske sezone u Srbiji, izjavio je da su problemi sa lošim terenima prošlost.

„Ove sezone ćemo gledati najbolji fudbal na idealnim podlogama. Reč je o velikim investicijama koje su u najvećoj meri obezbeđene saradnjom Fudbalskog saveza Srbije, UEFA, Zajednice, klubova i lokalnih samouprava. Na ovaj način se prvi put stvaraju sjajni uslovi za odigravanje mečeva najelitnijeg takmičenja u fudbalu. Tu je i inicijativa za izmenu i dopunu aktuelnih zakonskih okvira, kako bi se stvorila mogućnost privatizacije klubova, koji to budu hteli. Na taj način bismo otvorili prostor za priliv svežeg privatnog kapitala, stvorili prostor za jasnije prepoznavanje titulara u klubovima i u mnogome unapredili sve segmente našeg profesionalnog fudbala“, rekao je Ramovš za sajt Superlige.

Superliga od ove sezone ima naslovnog sponzora (kineska kompanija Linglong), a radi se i na pronalaženju novih sponzora i partnera u vidu naslovnog sponzorstva Prve lige i partnerstava dve lige.

Takođe, uspešno je „lansirana“ nova aplikacija „Real menager“, zvanična fantazi igra Super lige Srbije, verzija globalno popularne igre koju imaju sve značajnije lige i takmičenja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar