U trendu

Ranđelović: Omonija ili Zvezda? Svejedno je

ATINA – Fudbaler Olimpijakosa Lazar Ranđelović izjavio je da je da je svejedno protiv koga njegov klub igrati u plej-ofu za Ligu šampiona – Crvene zvezde ili Omonije.

„Iskreno mi je svejedno sa kim ćemo igrati dvomeč u plej-ofu. Prošle godine smo igrali sa Zvezdom u grupnoj fazi, tako da ako nam opet protivnik bude prvak Srbije, siguran sam da ćemo odigrati dve uzbudljive i dobre utakmice“, rekao je Ranđelović za TV Arena Sport.

Srpski fudbaler, čijim je golom Olimpijakos pobedio AEK-a (1:0) za 28. trofej u nacionalnom kupu, kaže da je u sutašnjem meču trećeg kola kvalifikacija za LŠ između šampiona Srbije i Kipra Zvezda favorit.

„Teško mi je da govorim o tome ko ima veće šanse. Ipak, mislim da je prednost na strani Crvene zvezde. Ali, to je fudbal, ko bude bolji pobediće“, rekao je Ranđelovic, koji se nada da će se uskoro naci i na spisku selektora reprezentacije Srbije Ljubiše Tumbakovića.

„Iskreno se nadam pozivu u reprezentaciju ako nastavim da igram dobro i postižem golove. Ali, dobro kako bude, bio bih jako srećan da dobijem poziv medu ‘orlove'“, zaključio je Ranđelović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.