U trendu

Rimac i Stipanović: Partizan je dobar, ali imamo svoje adute

LJUBLJANA – Trener košarkaša Cedevite Olimpije Slaven Rimac, pred meč 4. kola ABA lige protiv beogradskog Partizana, rekao je da njegov tim mora da odigra dobro u odbrani ako želi da savlada crno-bele.

„Partizan je tim koji je do ovog trenutka, ukljucujući i pripremne utakmice i početak sezone, izgubio samo od Primorske u ABA ligi. Pred nama je težak zadatak. Iskreno nisam opterećen igrom našeg rivala, opterećen sam našim problemima, uglavnom je naša igra problematična. Na treningu smo već govorili da moramo biti bolji u nekim aspektima igre, posebno u odbrani. Partizan je vrlo dobar tim, ali mislim da i mi imamo kvalitet u našim redovima, tako da možemo i protiv njega“, rekao je Rimac za klupski sajt.

Košarkaš Andrija Stipanović rekao je da očekuje težak meč.

„Partizan ima jako dobar tim, igra sjajno i to je najviše pokazao u Evrokupu. Moramo prikupiti snagu i da pokažemo da smo dobra ekipa. Verujem da ćemo to moći da pokažemo. Moramo da damo sve od sebe na parketu. Partizan igra veoma dobro, ali imamo i svoje adute. Želim da imamo dobru predstavu tokom cele utakmice i uz pomoć navijača zabeležimo pobedu“, istakao je Stipanović.

Meč između košarkaša Cedevite Olimpije i Partizana igra se sutra od 18 sati u dvorani „Stožice“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar