U trendu

Roma odbila prvu ponudu Milana za Zaniola

RIM – Generalni menadžer Rome Tijago Pinto potvrdio je danas da je rimski klub odbio prvu ponudu Milana za italijanskog fudbalskog reprezentativca Nikolu Zaniola.

Italijanski mediji navode da je Milan bio spreman da pozajmi Zaniola do kraja sezone sa obavezom otkupa u junu ove godine za 15 miliona evra i bonuse. Međutim, rukovodstvo Rome traži 35 miliona evra za italijanskog reprezentativca.

„Svi u fudbalu znaju da postoje dve sezone. Jedna je ona kada je pijaca otvorena, a druga kada je zatvorena. Neko će nekada da stavi lični interes ispred timskog. Nažalost, ovo nije prvi put da nam se dešava takva situacija. Svi koji žele da pomognu Romi da osvoje tri boda su u klubu. Grupa je uvek ispred pojedinca“, rekao je Pinto.

Roma je odlučila da pusti Zaniola da promeni sredinu, pošto je fudbaler rimskog kluba tražio da bude izostavljen iz tima u narednom periodu.

„To se dešava. Stavio je lični interes ispred Rome. Tek prvog februara bićemo sigurni da svi koji budu tu žele dobro našem klubu“, zaključio je Pinto.

Zaniolo (23) je član Rome od 2018. godine, a pre toga je igrao za Inter i Virtus. Za rimski klub odigrao je 128 utakmica i postigao je 24 gola.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.