Seksipilna skijašica u providnoj haljini ukrala šou Novaku (foto)

Jedna od najboljih sportistkinja sveta Lindzi Von na dodeli nagrade Laureus u Monte Karlu pojavila se u providnoj beloj haljini.

Novak Đoković proglašen je sinoć za najboljeg sportistu sveta, ali američka skijašica privlačila je pogleda okupljenih svojim izborom odeće za svečanost koja je okupila krem sveta sporta.

https://www.instagram.com/p/BuCBAK9BUv-/

Von je osvojila nagradu Sportski duh, priznanje koje joj je dodeljeno za sve uspehe tokom dve decenije duge profesionalne karijere.

Dok je šetala crvenim tepihom, 34-godišnja Lindzi nije skidala osmeh sa lica, a blicevi su neumorno sevali u njenom pravcu.

Na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u švedskom Areu, Amerikanka je osvojila bronzanu medalju u spustu i tako postala jedina skijašica u istoriji koja je osvajala odličja na šest Svetskih prvenstava.

Spust u Areu bila je njena poslednja trka u karijeri, jer već duže vreme ima velikih zdravstvenih problema zbog povreda.

– Znam šta mogu, znala sam da mogu još ovaj put da pobedim bol. Telo mi ne dopušta da skijam onako kako želim. Ne mogu više da pobeđujem i zato odlazim – rekla je Vonovao povlačenju.

Lindzi Von u svojoj bogatoj karijeri osvojila je tri olimpijske medalje (zlato na ZOI 2010.), četiri velika Kristalna globusa i tri mala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.