Serena Vilijams odbila doping test – evo šta je poručila predsedniku WTA tura

Najbolja teniserka svih vremena Serena Vilijams odbila je da uradi nenajavljeni doping test.

Jutros u 8.30 sati na vrata mlađe sestre Vilijams pokucao je agent USADA-e. Slavna teniserka je još ranije napustila kuću, ali je njen asistent agentu dozvolio ulazak u dvorište, nakon čega ovaj nije želeo da ode dok se Serena ne vrati, pa je došlo do konflikta.

Ljutita osvajačica 23 Gren slem trofeja pozvala je predsednika WTA Toura, kojem se požalila na maltretiranje antidoping agencija, s obzirom na to da je ove godine već pet puta bila podvrgnuta testovima. Na kraju su je povezali sa čelnim ljudima USADA-e, koji su nekako uspeli da smire situaciju.

Serena je odbila da se testira, što je dozvoljeno kada su u pitanju nenajavljeni testovi, tako da neće snositi nikakve sankcije.

4 komentara
 1. dukljanin

  Ova kreatura i njena sestra su proizvod hemije kao i većina Američkih sportista…..Doping testovi se uglavnom i rade nenajavljeno i iznenada ……Pošto je ova odbila test trebalo bi je pred svaki meč testirati i posle meča…Jer je to očigledno da je nakljukana hormonima i raznom drugom hemijom……Kad većina devojaka igraju tenis protiv nje i njene sestre imate osećaj kao da igraju protiv muškog takmičara…

 2. milan

  Amerikanci se dopingovani radjaju. Serena Wiliams i njena sestra vise puta su uhvacene da su dopingovane ali posto su amerikanke njima se gleda kroz prste.Ranije Karl Luis,Pfelps,Green,Gatlin…99% NBA igraca su dopingovani.Takodje procenjuje se da su 75% olimpijskih medalja koje su osvojili americki prevaranti bili dopingovani. Zato tim majmunima treba zabraniti da se takmice.

 3. Dragan Cvetković

  A Troickom upropastiše karijeru iz istog razloga.????

 4. Anonimni

  Ha,ha,ha, baš me čudi da ona odbije nenajavljeni test !

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike