U trendu

Silovit start Novog Beograda – Nais savladan 31 razlike

BEOGRAD – Vaterpolisti Novog Beograda silovito su startovali u šampionatu Srbije, koji ove godine s razlogom nosi epitet jednog od najjačih na svetu.

Izabranici trenera Vladimira Vujasinovića su u prvom kolu ubedljivo savladali ekipu Nais rezultatom 32:1 (9:0, 7:0, 9:1, 7:0).

Novobeograđani su u potpunosti opravdali ulogu velikog favorita, apsolutno su dominirali u bazenu, pružili su veoma efikasnu partiju i od prvog do poslednjeg minuta demonstrirali razliku u klasi.

Najbolji srelac bio je Đorđe Vučinić, koji je postigao osam golova, a odličnu partiju pružili su Strahinja Rašović i Nika Šušiašvili koji su po pet puta zatresli mrežu.

„Nisam očekivao ovako slab otpor Niša, ali mi ćemo se i u budućnosti isključivo baviti našom igrom. Otvorili smo šampionat na najbolji mogući način, onako kako smo želeli. Bilo je i dosta publike i to je zaista ostavilo lep utisak. Sledi nam meč sa Zemunom, posle toga i duel sa Radničkim, tako da nas očekuju sve teže utakmice“, rekao je posle meča prvotimac Novog Beograda Strahinja Rašović.

Vaterpolisti Novog Beograda u drugom kolu igraju protiv Zemuna, a taj meč na programu je u subotu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.