Slavni fudbaler oženio se u tajnosti, mladinoj porodici bio zabranjen dolazak

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl i njegova dugogodišnja devojka Ema Ris-Džouns venčali su se proteklog vikenda na Majorki.

Britanski mediji juče su izvestili da je velški fudbaler izrekao sudbonosno „da“ u hotelu pred 60 najbližih prijatelja i članova porodice, ali da je angažovao poseban tim specijalaca koji su obezbeđivali venčanje kako mladina porodica ne bi došla i napravila neki incident.

Garet i Ema odlučili su da njenu porodicu potpuno izostave s liste gostiju, a razlog je taj što se većina njih bavi kriminalnim radnjama i da 27-godišnjakinja s njima ne komunicira. Njen otac nedavno je izašao iz zatvora, ali nisu uspeli da izglade odnose. Na venčanju nisu bili ni Emini deka Džon i baka Eva, koji su je odgajali dok su joj se roditelji bavili prevarama, pranjem novca i prodajom droge.

„Ne mogu da verujem šta su uradili. Očekivali smo pozivnicu za venčanje. Mi smo je odgajili, bio sam joj drugi otac dok je njen ležao u zatvoru. Htela je da je otpratim do oltara kada se bude udavala za Gereta“, kaže za bitanske medije mladin deda Džon.

Inače, venčanje para koji je od srednje škole zajedno, trebalo je da se održi prošle godine u Toskani, ali je odloženo zbog katastrofalnih odnosa u porodici neveste. Nakon što je izašao iz zatvora, Emin otac počeo je da živi sa cvećarkom, što je još više razbesnilo njegovu ćerku. Na venčanju u Toskani prošle godine trebalo je da peva Bijonse, ali je cela stvar propala.

Napišite komentar