U trendu

Slavni fudbaler oženio se u tajnosti, mladinoj porodici bio zabranjen dolazak

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl i njegova dugogodišnja devojka Ema Ris-Džouns venčali su se proteklog vikenda na Majorki.

https://www.instagram.com/p/BrfY3fml6BC/

Britanski mediji juče su izvestili da je velški fudbaler izrekao sudbonosno „da“ u hotelu pred 60 najbližih prijatelja i članova porodice, ali da je angažovao poseban tim specijalaca koji su obezbeđivali venčanje kako mladina porodica ne bi došla i napravila neki incident.

Garet i Ema odlučili su da njenu porodicu potpuno izostave s liste gostiju, a razlog je taj što se većina njih bavi kriminalnim radnjama i da 27-godišnjakinja s njima ne komunicira. Njen otac nedavno je izašao iz zatvora, ali nisu uspeli da izglade odnose. Na venčanju nisu bili ni Emini deka Džon i baka Eva, koji su je odgajali dok su joj se roditelji bavili prevarama, pranjem novca i prodajom droge.

„Ne mogu da verujem šta su uradili. Očekivali smo pozivnicu za venčanje. Mi smo je odgajili, bio sam joj drugi otac dok je njen ležao u zatvoru. Htela je da je otpratim do oltara kada se bude udavala za Gereta“, kaže za bitanske medije mladin deda Džon.

https://www.instagram.com/p/BnHl4crlbZp/

Inače, venčanje para koji je od srednje škole zajedno, trebalo je da se održi prošle godine u Toskani, ali je odloženo zbog katastrofalnih odnosa u porodici neveste. Nakon što je izašao iz zatvora, Emin otac počeo je da živi sa cvećarkom, što je još više razbesnilo njegovu ćerku. Na venčanju u Toskani prošle godine trebalo je da peva Bijonse, ali je cela stvar propala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.