U trendu

Šokantno: Ozila banda napala noževima, Kolašinac ih GOLORUK rasterao (video)

Fudbaler Arsenala i reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac preplašio je dvojicu napadača koji su presreli kola u kojima je bio sa saigračem Mesutom Ozilom u nameri da ih orobe, prenose sportski mediji.

Na snimku sigurnosnih kamera, vidi se jedan od napadača sa kacigom koji pokušava da priđe kolima, te hrabra i brza reakcija Kolašinca, koji je kao oparen krenuo da juri jednog, pa drugog napadača oko kola.

Razbojnici, koji su se do dvojice fudbalera dovezli motorom, bili su maskirani kacigama, što nije uplašilo Kolašinca, samo je izazvalo njegovu besnu reakciju, prema napadaču koji je u ruci držao oštar predmet nalik nožu.

Baš kada se fudbaler BiH zaleće na napadača, vidi se odsjaj predmeta koji ovaj ima u rukama, ali se uprkos tome dao u beg pred razjarenim Kolašincem.

Kako prenose mediji, Nemac je pobegao u strahu nakon što je skočio iz automobila i otišao u obližnji restoran, a svedoci su izjavili da je izgledao „prestravljeno“.

– Onda se ukazao njegov krupni bosanski međunarodni saigrač, Sead Kolašinac, skočio je sa suvozačkog sedišta i hrabro pokušao preuzeti stvari u svoje ruke – piše Daily Mail.

On je golim rukama krenuo na naoružane napadače, a jedan od njih je nosio kacigu.

Konobari i kuhari iz restorana „Likya“ na Golders Grin Roudu u severnom Londonu su potom pritekli u pomoć fudbalskim zvezdama koje su prisilile bandu da beže praznih ruku.  Ozil se sklonio u pomenutom turskom restoranu.

Nijedna od zvezda Premijer lige iz kluba Severnog Londona nije povređena tokom incidenta i nije im trebalo bolničko lečenje.

Svedok šokantnog napada rekao je MailOnlineu:

– Ozil je izgledao apsolutno prestravljeno, kao što bi svako. Izgledao je kao da trči za svojim životom. Napadači nisu skinuli kacige i svi su bili u crnom. Bog zna što bi se dogodilo da su ga uhvatili. Čim je osoblje restorana videlo šta se dešava počeli su urlati – reči su svedoka.

Ozilov automobil vredan 100.000 funti (oko 120.000 evra) s prepoznatljivim zlatnim okvirom ostao na sredini puta s otvorenim vratima. Nakon što je policija stigla, blokirali su put dok su druge jedinice tražile bande skutera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar