U trendu

Solšer veruje u preokret protiv Barselone

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solšer rekao je danas da je u fudbalu najbitnija vera, kao i da njegov tim vodjen nedavnim rezultatima veruje da moşe do preokreta nad Barselonom i plasmana u polufinale Lige šampiona.

„Vera je jedna od najbitnijih stvari u fudbalu. Ceo svet ima talenat, ali mi smo videli protiv Pari Sen Åœermena da moÅŸemo da načinimo preokret posle poraza od 2:0, i to protiv jednog od najboljih timova na svetu. Barselona je jedan od najboljih timova na svetu u poslednjih 10 godina, Å¡to znači da ćemo morati da uradimo mnogo da dodjemo do preokreta, ali mi smo već pokazali da to moÅŸemo da uradimo“, rekao je SolÅ¡er.

Mančester junajted je prošle srede na stadionu Old Traford izgubio od Barselone s 0:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, a sutra ih u Kataloniji očekuje revanš.

Ekipa Ole Gunara Solšera uspela je da preokrene u osmini finala protiv PSŜ-a, kada su na svom terenu izgubili sa 0:2, ali su u revanšu u Parizu slavili sa 3:1.

„To Å¡to se dogodilo u Parizu će nam svakako pomoći u utakmici protiv Barselone, medjutim, igrati protiv Barselone na Kamp nou nije baÅ¡ najsrećniji zadatak… Verujemo ipak da moÅŸemo da okrenemo stvari u naÅ¡u korist, a nedavni rezultati idu nam u prilog“, rekao je SolÅ¡er.

On je kazao da njegov tim u prvom meču nije uspeo da uspostavi terensku kontrolu nad utakmicom, iako je u nekim trenucima imao veći posed lopte, kao i da je to jedna od stvari koja mora da bude bolje u sutrašnjem duelu.

Revanš utakmica izmedju Barselone i Mančester junajteda igraće se sutra od 21.00 na stadionu Kamp nou.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.