U trendu

Srbija sa osam predstavnika na EP u boksu za mlađe seniore

BEOGRAD – Evropsko prvenstvo u boksu za za seniore i seniorke, te seniore ispod 22 godine, održaće se u Poreču od 11. do 24. marta, a Srbija će imati osam predstavnika – dve bokserke i šest boksera.

Boje Srbije braniće bokserke Nikolina Gajić i Aleksandra Rapajić i bokseri Omer Ametovic, Sejdi Nazif, Semiz Alicic, Nenad Jovanovic, Džejlan Toskic i Almir Memić.

Stručni štab reprezentacije u Poreču cine: selektor Milan Piperski. trener Luis Frometa Matos, kondicioni trener Igor Tomašević i Marko Mijaljević, fizioterapeut Miloš Makera.

„Svi naši reprezentativci koji će nas predstavljati u Poreču svojim angažmanom, verom, posvećenošću, radom i izgaranjem na treninzima, sparinzima, pripremnim takmičenjima pokazali su da zaslužuju plasman na Evropsko prvenstvo do 22 godine. Svi su napredovali, pripreme koje smo imali u Beogradu su pokazale da su na pravom putu, da imamo izuzetne mlade takmičare koji mogu da se nose sa evropskim. Hrabrost i motivacija su kao i uvek na visokom nivou i ciljamo medalje“, izjavio je selektor Milan Piperski, a preneo Bokserski savez.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.