U trendu

Štimac: Zvezdin poziv se ne odbija

Poslednje pojačanje košarkaša Crvene zvezde Vladimir Štimac rekao je danas da nije mogao da odbije poziv crveno-belih i vrati se u klub koji je njegova druga kuća.

„Kada je stigao poziv moje Crvene zvezde, bilo je samo pitanje kako ću završiti saradnju sa Estudijantesom. Cilj mi je bio da se sve završi i da se što pre priključim ekipi. Sada sam tu i to je najvažnije, želim da se što pre uklopim i pomognem timu“, rekao je Štimac za klupski sajt.

Štimac je odmah po dolasku iz Madrida obavio lekarske preglede i već danas otputovao sa ekipom u Moskvu na meč 3.kola Evrolige protiv ruskog Himkija.

„Idemo utakmicu po utakmicu, trening po trening, sada mi je cilj da se što pre uklopim u ekipu i sistem trenera Radonjića. Spreman sam, igrao sam i na početku španske lige i sa te strane nema problema“, rekao je Štimac.

Borbeni centar je upoznat sa situacijom u klubu, jer je Španiji pomno pratio šta se dešava sa crveno-belima.

„Pratio sam utakmice i ove sezone, imamo puno problema sa povredama igrača, ali očekujem da polako sve dođe na svoje mesto, biće sve to kako treba, Zvezda je uvek Zvezda“ rekao je Štimac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar