U trendu

Teniserka je pored oca preživela pakao, a sada otkrila nepoznat detalj i šokirala

Bivša australijska teniserka srpskog porekla Jelena Dokić, koja je u knjizi ‘Nesalomiva’ otkrila nezamislive načine porodičnog nasilja koje je provodio njezin otac Damir, još jednom je uspela da šokira javnost detaljima svojoj o burnoj i traumatičnoj prošlosti.

Nekada četvrta igračica sveta u intervjuu za britanski Telegraf otkrila je šokantan detalj.

Traume je vukla od rane mladosti koje je doživela zbog svog nasilnog oca. Terorisao je još od njene šeste godine, a bio je okrutan i prema njenoj majci Ljiljani i mlađem bratu Savi.

Nakon pobede u polufinalu Vimbldona protiv Lindzi Devenport krenuli su problemi. Ljutiti otac otišao je s terena i kasnije je počeo da je brutalno vređa.

– Prošla sam pakao, ali nisam imala izbora. Bilo je odustati ili se boriti. U jednom trenutku želela sam da se ubijem – otkrila je šokantan detalj Jelena Dokić i nastavila:

– U životu sam uvek bila kao na teniskom terenu i mislila sam kako ću pronaći rešenje. I uvek sam u tome uspevala. Borila sam se da mu bude sutra bolje. Igrala sam tenis još deset godina i borila se protiv depresije. Da sam imala pravu podršku još bi duže igrala – priznala je Jelena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.