U trendu

Terijeva budućnost još nejasna

Menadžer Čelsija Gus Hidink rekao je da je još uvek veoma teško proceniti da li će Džon Teri ostati u klubu i istakao da se nada pravom rešenju za obe strane.

Teri je tokom čitave karijere nosio dres Čelsija, ugovor sa londonskim klubom mu ističe na kraju sezone i još mu nije ponuđen novi. Ipak, legendarni kapiten „plavaca“ je prethodnih dana otvoreno govorio da želi da ostane u klubu još par sezona.

„Veoma je teško predvideti u kom smeru se ide po pitanju dogovora. Videćemo šta će se desiti u narednim danima. Naravno da je Teri svakim danom u kontaktu sa nama. On je igrač koji je napravio sjajnu karijeru u Čelsiju i navijači ga veoma cene. Razgovaraćemo ozbiljno i nadamo se da će obe strane postupiti mudro i uraditi ono što je najbolje za sve“, rekao je Hidink za Skaj Sport.

Naviojaci Celsija žele da Teri ostane, što su jasno pokazali transparentom podrške na sinoćem meču protiv Liverpula na Enfildu.

Teri je za Čelsi debitovao 28. oktobra 1998. godine u utakmici Liga Kupa protiv Aston Vile i do sada je zabeležio 703 nastupa i postigao 66 golova.

Sa Čelsijem je osvojio četiri titule Premijer lige, pet FA Kupova, tri Liga Kupa, dva Komjuniti Šilda, Ligu šampiona i Evropa Ligu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.