U trendu

Terzić: Čekamo vanzemaljce; Milojević: Dueli za nove heroje

BEOGRAD – Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i trener Vladan Milojević poručili su da će Beograd biti domaćin tri velika spektakla u Ligi šampiona protiv Pari Sen Žermena, Napolija i Liverpula i da će to biti mečevi za uživanje.

„Generalno nije bilo lakih grupa, eventualno grupa u kojoj su Lokomotiva, Porto, Šalke i Galatasaraj, ali iskreno ne bih voleo da smo dobili tu grupu. Sve grupe su izuzetno jake i mislim da nas čeka fudbalski spektakl ove jeseni u Beogradu. Narod će moći da uživa, za ovo smo živeli i, evo, dočekali smo“, rekao je Terzić za klupski sajt.

On je dodao da se nada da će PSŽ do kraja prelaznog roka da proda Nejmara ili Mbapea, kao i da će se Ričmond Boaći vratiti u Zvezdu.

„Napravićemo dobre analize i taktički se spremiti da se suprotstavimo takvim asovima. To su, jednostavno, vanzemaljci koji čine ove tri ekipe. Napoli je kompaktna ekipa koja može da parira Juventusu, Pari Sen Žermen je trenutno najbogatiji klub na svetu sa vanserijskim asovima. Liverpul i PSŽ su glavni favoriti za osvajanje titule prvaka Evrope ove sezone“, istakao je on.

Žrebom je zadovoljan i trener Vladan Milojević.

„Dobili smo izuzetno kvalitetnu grupu koja obećava velike utakmice pred našim navijačima. Ponosni smo na činjenicu da smo im to omogućili jer oni i cela Srbija zaslužuju takve spektakle“, naveo je Milojević.

Prema njegovim rečima jasno je o kakvim protivnicima se radi u C grupi elitnog takmičenja.

„Biće ovo prilika za naše igrače da se dokazuju protiv najboljih i za našu publika da uživa u tim duelima. Verujem da nas čekaju izuzetni mečevi u kojima se rađaju šampioni baš protiv takvih ekipa i da će ovi dueli u Ligi šampiona doneti nove heroje Zvezdi“, poručio je Milojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.