U trendu

Terzić: Kome smetaju tenk i šlemovi?

BEOGRAD – Prevelika pompa i bespotrena negativna konotacija data je tenku postavljenom ispred stadiona „Rajko Mitić“, tvrdi generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

On je izneo primer i da tenk postoji ispred stadiona moskovskog CSKA, kao i topovi na Arsenalovom Emirejtsu u Londonu, pa niko ne pravi problem.

„Velika se pompa podigla, posebno kod onih koju su negativno pisali. Ne znam kakva je razlika između topa i tenka“, aludirao je Terzić na stadion na kome je Zvezda gostovala pre nepune dve godine.

Prema njegovim rečima, ne vidi zbog čega bi nekome smetali i šlemovi na igračima, odnosno celokupno slavlje na transporteru.

„Kome smetaju tenk i transporter i šlemovi? Dobio sam pre par dana informaciju da se ponovo uvodi obavezni vojni rok i treba svi da stavimo šlemove, da se vozimo u tenkovima i transporterima, neka se spremaju“.

Kao zamenu teza vidi navode da se „vraćaju devedesete“ zbog jednog trasportera i izneo još jedan primer da je u SAD demokratija, pa se ulaže 600 milijardi dolara za vojni budžet.

Kako je naglasio, čuo se sa ljudima iz UEFA i otkrio da oni ne pridaju nikakvu važnost tenku.

„Navijači su ga doneli, u principu pripada njima i napravuli su mali Gazimestan, nama ne smeta. To je simbol borbenog duha i nije van fer pleja“, zaključio je on.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.